Stressbehandling og behandling af angst med bipolar refleksterapi

Hos Klinik Helbred er Helhed tilbydes behandling af angst og stressbehandling i form af bipolar terapi til kunder, der døjer med stress. Mange mennesker rammes af stress, hvilket er en tilstand, som er vigtigt at tage alvorligt. I min klinik i Esbjerg nær Bramming og Varde byder jeg altid nye kunder velkomne.

Bipolar refleksterapi som behandling af angst og meget mere

Behandling af angst hjælper kroppen med at give slip og udsende, så der skabes balance i de emotionelle toxiner og dermed gamle traumer, der er lagret i både bevidst- og underbevidstheden. Den indre ro som skabes ved denne tilstand, er rigtig god til personer, der også døjer med andre psykiske ting i hverdagen, såsom:

  • Trauma
  • Posttrauma
  • Udbrændthed
  • Følelsesmæssig ubalance
  • Depression.

Denne behandlingsform er ideel ved behandling af stress, fordi formålet er at få klienten til at opnå en fuldstændig afslappet tilstand og en særlig indre ro. 

Det kan være svært selv at komme i den tilstand, hvorfor det er en god idé at søge professionel hjælp.​

Når der skabes denne indre ro, vil klienten igen have mulighed for at kunne kontrollere verden, føle sig skarp, være klar, koncentreret og fokuseret. 

Angst- og stressbehandling foretages på ansigt og fødder og er en meget præcis og dyb zone- og punktfokuseret behandlingsform, der kan anvendes på alle mennesker.

Kontakt mig for at høre mere om stressbehandling

Hvad enten du har brug for stressbehandling, behandling af angst eller traumebehandling, står jeg klar til at hjælpe dig med den behandling, du har brug for. Jeg giver altid et godt tilbud, så du kan få en god pris på min professionelle og effektive behandling.

Kunne du tænke dig at høre mere om priser og behandlingsformer, kan du kontakte klinikken på telefon: 61 33 27 09 eller e-mail: tenna@helbrederhelhed.dk.​

Kontakt klinikken her

Kontakt klinikken for en aftale eller andre henvendelser

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

hjem

Klinik Helbred er Helhed

hvor

Parkvej 143, 6710 Esbjerg

Find vej med Google Maps