Behandling af diskusprolaps tilbydes lige her

Lider du af rygsmerter eller ondt i lænden efter en diskusprolaps, er der hjælp at hente lige her. Hos Klinik Helbred er Helhed tilbydes professionel og effektiv behandling af diskusprolaps. Klinikken er beliggende i Esbjerg nær Bramming og Varde, hvor kunder fra hele landet er velkomne.

Jeg er en kompetent og professionel zoneterapeut, der kender til mange former for massage og terapi. For mig er det vigtigt, at mine kunder får den rette behandling, som kan afhjælpe smerter i lænden eller andre former ondt i ryggen.

Praxis vertebralis er en god behandling af diskusprolaps

Behandlingsformen praxis vertebralis er en neurologisk fodzoneterapi teknik, som er i stand til at genoprette balancen i kroppen, både fysisk, kemisk, biologisk og mentalt. Der arbejdes på rygsøjlezonen i foden i kombination af viden om sammenhængen mellem spinalnervarne og meridianteorien.

Denne behandlingsform er derfor god og effektiv som behandling af diskusprolaps i lænden, iskias eller andre lændesmerter. 

Hos mig får du altid en professionel behandling til en god pris. Jeg sammensætter gerne et godt tilbud over hele forløbet.

Kontakt klinikken for nærmere information

Har du fået en diskusprolaps i lænden eller et piskesmæld, så lad mig give dig den behandling, du har brug for.

Kunne du tænke dig at høre mere om priser eller behandlingsmetoder, kan jeg kontaktes på telefon 61 33 27 09 eller e-mail: tenna@helbrederhelhed.dk.

Jeg ser frem til at hjælpe dig med behandling af diskusprolaps.​

Kontakt klinikken her

Kontakt klinikken for en aftale eller andre henvendelser

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

hjem

Klinik Helbred er Helhed

hvor

Parkvej 143, 6710 Esbjerg

Find vej med Google Maps