Ansigtszoneterapi kan afhjælpe ubalance i kroppen

Hos Klinik Helbred er Helhed tilbydes ansigtszoneterapi som behandlingsform til at afhjælpe forskellige former for ubalance i kroppen. Det er en metode, der hovedsageligt tager udgangspunkt i et neurologisk koncept. Klinikken ligger i Esbjerg nær Bramming og Varde, hvor alle kunder bydes velkomne.

Som professionel zoneterapeut har jeg de rette kompetencer til at tilbyde forskellige former for massage og terapi. Jeg har stor erfaring med ansigtszoneterapi, således at du trygt kan vælge mig til at finde årsagerne til ubalance i din krop og efterfølgende behandle disse.

Prøv ansigtsterapi mod barnløshed og demens

Selve behandlingen ansigtszoneterapi, som også kaldes ansigts-refleksterapi, består af en manuel undersøgelsesfase, der giver identifikation af en eventuel ubalance i kroppen. Fasen er ligeledes et vigtigt led i stimuleringen af meridianbanerne, centralnervesystemet samt blodomløbet.

Med ansigtszoneterapi er det oftere muligt at opnå et meget målrettet og præcist resultat.

​Nedenstående er nogle af de ubalancer og fejlfunktioner, som denne behandlingsmetode har god erfaring med:

  • Barnløshed
  • Indlæringsproblemer
  • Depression
  • Lidelser relateret i hjernen og nervesystemet
  • Demens
  • Sclerose (MS).

Kontakt klinikken for at aftale nærmere

Kunne du tænke dig og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig samt priser, er du altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak og et godt tilbud på ansigtszoneterapi eller andre behandlinger.

Jeg kan kontaktes på telefon 61 33 27 09 eller på e-mail: tenna@helbrederhelhed.dk, så vender jeg tilbage hurtigst muligt med den rette behandling og en god pris. 

Kontakt klinikken her

Kontakt klinikken for en aftale eller andre henvendelser

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

hjem

Klinik Helbred er Helhed

hvor

Parkvej 143, 6710 Esbjerg

Find vej med Google Maps